חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מילוי לסמוסה-תרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מילוי לסמוסה-תרד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן
2 בצלים בינוניים קצוצים דק
כפית שום כתוש
כפית ג'ינג'ר קצוץ
31 קילו תרד קפוא או 21 קילו תרד טרי שטוף וקצוץ
21 כוס כוזברה קצוצה
2 כפיות מלח
כפית אבקת פלפל צ'ילי
1/2 כפית אגוז מוסקט
1/4 כפית אבקת הל
1/4 כפית קינמון
1/2 כפית כמון
כפית אבקת קארי.
3 כפות גבינת פניר (או קש או צפתית) מגורדת
2 כפות פירורי לחם
אופן ההכנה
יוצקים לסיר 2 כפות שמן, מחממים, מוסיפים את הבצל, מטגנים את הבצל עד שמשחים.
מוסיפים את השום, הג'ינג'ר והתרד ומאדים תוך ערבוב עד שהנוזלים מתאדים.
מוסיפים כוזברה ותבלינים ומאדים ביחד כ-3 דקות.
מוסיפים את הגבינה ופירורי הלחם ומערבבים., מבשלים ביחד כדקה.
מכבים את האש, מכסים וממתינים 10 דקות לפני המילוי.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון