חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אגרול אפוי בתנור - מעדן קסמים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון נפלא נסו ותברחו אותי - שמיים כחולים
אגרול אפוי בתנור - מעדן קסמים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון נפלא נסו ותברחו אותי - שמיים כחולים
הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת עלי סיגרים
כרוב לבן
גזר
נבטים
שמן
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
קונים בצק עלי סיגרים מוכן בכל מרכול יש אותם
קוצצים כרוב לבן + גזר מגורד בפומפיה גסה + נבטים
מאדים בסיר ללא מים + 2-3 כפות שמן , מעט מלח, ומעט פלפל שחור
לא הרבה זמן בערך כ - 4 דקות לפני שהירקות מפרישים מים
לוקחים את עלי הסיגר ממלאים מגלגלים ומניחים בתבנית אפייה המכוסה בנייר פרגמנט
לא לשמן הנייר.
לאחר מכן מברישים על כל האגרולים שמן ומכניסים לתנור ל - 30-40 דקות
בתאבון , אל תשכחו שמיים כחולים
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון