הוראות הכנה
מרכיבים
3 כפות קמח לבן
1/2 כפית אבקת אפיה
1/4 כפית מלח
1 כף סוכר
1 כוס יוגורט או לבן
1 כף כמון קלוי
1 ביצה
1/2 כוס מים
2 כפות גי או שמן זית
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
בקערה שמים את הקמח מלח וסוכר ומערבבים.
מוסיפים את היוגורט עם 4 כפות מים ולשים לבצק חלק.
שופכים את הגי אושמן הזית לשים כ 5 דקות ומניחים לנוח במקום חם כ 6 שעות.
מחלקים את הבצק ל20 חלקים שווים ומגלגלים כל חלק לעיגול בקוטר 8 ס"מ.
מחממים שמן לאש גבוהה מאד ומנמיכים אותה , מטגנים כל כדור בנפרד עד לקבלת גוון זהוב.
שומרים חם בתנור מכוסים לפני ההגשה.
מגיש:
מקור: הודי
שתף את המתכון