הוראות הכנה
מרכיבים
לקרמבל:
300 גרם קמח
150 גרם חמאה
75 גרם סוכר
למילוי התפוחים:
1 ק"ג תפוחים ירוקים, חמוצים מקולפים
150 גרם סוכר
3 כפות מים
אופן ההכנה
1. חותכים את התפוחים הקלופים לשמיניות ומסדרים בתבנית ששומנה בחמאה
2. בוזקים מעל את הסוכר וכפות המים
3. הכנת ה"קרמבל": בקערה, מכניסים את הבצק, החמאה והסוכר.
מפוררים עם הידיים, עד שהחומרים מתערבבים ונוצרים פירורים גדולים.
4. מכסים את התפוחים בבצק (יש לאטום עם הבצק כך שלא יראו תפוחים)
5. אופים במשך 45 דקות בחום של 180 מעלות.
את העוגה אוכלים ישירות מהתבנית בתוספת גלידה וניל.
זהירות: חם וממכר!!!
מגיש:
מקור: אנגליה
שתף את המתכון