הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג עגבניות אדומות בשלות (חתוכות לרבעים)
1 שן שום קצוצה
קישוא קטן חתוך לקוביות
בצל לבן קטן קצוץ דק
1/2 כוס יין אדום מתוק
קורט מלח
קורט פפריקה מתוקה
1/2 מלפפון ירוק קלוף וקצוץ דק
3-4 זיתים ירוקים מגולענים קצוצים דק
מעט פטרוזיליה קצוצה לקישוט בהגשה
אופן ההכנה
מכניסים לסיר את כל החומרים למעט התבלינים.מבשלים 10 דקות. מעבירים/ דוחסים דרך מסננת רשת ומטבלים.
מקררים . מגישים קר בתוספת מלפפון , זיתים, ופטרוזיליה (קצוצים דק, הפטרוזיליה לקישוט)
מגיש:
מקור: דיאטה קלאב(תקונים שלי)
שתף את המתכון