הוראות הכנה
מרכיבים
12 עגבניות בשלות
2-3 פלפלים ירוקים חריפים
7 שיני שום
1/4 כוס שמן
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
לחלוט את העגבניות במים חמים ולקלף אותן
את הפלפלים לקצוץ דק דק (בלי הגרעינים)
לכתוש את שיני השום
לחתוך את העגבניות לחתיכות גסות
לבשל אותן בסיר שטוח על אש גבוהה שזה רותח להנמיך את האש לאש נמוכה לבשל
ולערבב עד שהמים נגמרים לחלוטין -ולהוסיף רבע כוס שמן +מלח לפי הטעם -לערבב עוד קצת עד שאין שמן ולהוריד מהאש
הערה:אם העגבניות לא מספיק אדומות להוסיף פנימה פפריקה אדומה מתוקה בזמן שמוסיפים את השמן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון