הוראות הכנה
מרכיבים
8-10 חתיכות עוף תלוי בגודל
בצל גדול
2 שיני שום
3 כפות שמן
2 כוסות מים
1 לימון שלם
צרור פטרוזיליה
כפית שטוחה כורכום
כף אבקת מרק עוף
1/4 כפית פפריקה אדומה מתוקה
אופן ההכנה
בסיר שטוח לחתוך בצל לקוביות לטגן אותו בשמן להוסיף 2 שיני שום כתושות -עד להזהבה
להוסיף את חתיכות העוף ולטגן צד אחד עד שהוא נסגר ולאחר מכן להפוך לצד השני.
ברגע ששני הצדדים הצטמצמו,
להכניס לתוך כוס כפית כורכום שטוחה +כף א.מרק עוף+1/4 כפית פפריקה מתוקה +כוס מים
ולערבב עם כפית עד שכל הגושים נמסים.
ואז לשפוך על כל העוף את התערובת הזאת ולהוסיף כוס מים נוספת ולחתוך לימון ל4 רבעים ולהכניס לסיר.
לסגור את המכסה עד סופו להביא לרתיחה להנמיך את הגז ולתת לעוף להתבשל שעה- שעה ורבע-אם נגמרים המים להוסיף 1/4 כוס מים כדי שישאר רוטב.
ב5-10 דק' אחרונות לקצוץ פטרוזיליה ולשים על העוף,
ולהוריד מהגז.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון