חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תירס בסגנון מקסיקני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תירס בסגנון מקסיקני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 קופסאות של תירס קל
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
1 בצל (סגול או לבן) חתוך לקוביות קטנות
1-2 עגבניות חתוכות לקוביות גדולות
1/2 מיכל של סלסה מקסיקנית חריפה
כוסברה קצוצה, שמיר קצוץ, פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
לאדות את הבצל במעט שמן. להוסיף את הגמבה ואת העגבניות ולערבב.
להוסיף את התירס מסונן ויבש כמעט.
להוסיף את הסלסה ומעט מים ולבשל על אש גבוהה עד שהתבשיל יסמיך.
לפני כיבוי האש להוסיף שמיר קצוץ וכוסברה קצוצה ופטרוזיליה קצוצה לפי הטעם.
לערבב ולהגיש חם או קר.
אפשר לשמיט את הסלסה, אם מוסיפים מעט עגבניות ומועכים אותן קצת לקבלת רוטב.
אפשר להוסיף פלפל חריף קצוץ ליצירת אפקט חריף (כמובן).
אפשר תירס קל לא בגלל החיסכון בקלוריות (חו"ח...) אלא בגלל טעמו המתוק.
החיסכון בקלוריות הוא ערך מוסף, ניתן כמובן להשתמש בקלחים טריים בעונה
או בתירס קפוא.
מגיש: קיבי
מקור: נענע
שתף את המתכון