הוראות הכנה
מרכיבים
3 קופסאות של תירס קל
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
1 בצל (סגול או לבן) חתוך לקוביות קטנות
1-2 עגבניות חתוכות לקוביות גדולות
1/2 מיכל של סלסה מקסיקנית חריפה
כוסברה קצוצה, שמיר קצוץ, פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
לאדות את הבצל במעט שמן. להוסיף את הגמבה ואת העגבניות ולערבב.
להוסיף את התירס מסונן ויבש כמעט.
להוסיף את הסלסה ומעט מים ולבשל על אש גבוהה עד שהתבשיל יסמיך.
לפני כיבוי האש להוסיף שמיר קצוץ וכוסברה קצוצה ופטרוזיליה קצוצה לפי הטעם.
לערבב ולהגיש חם או קר.
אפשר לשמיט את הסלסה, אם מוסיפים מעט עגבניות ומועכים אותן קצת לקבלת רוטב.
אפשר להוסיף פלפל חריף קצוץ ליצירת אפקט חריף (כמובן).
אפשר תירס קל לא בגלל החיסכון בקלוריות (חו"ח...) אלא בגלל טעמו המתוק.
החיסכון בקלוריות הוא ערך מוסף, ניתן כמובן להשתמש בקלחים טריים בעונה
או בתירס קפוא.
מגיש:
מקור: נענע
שתף את המתכון