הוראות הכנה
מרכיבים
לבסיס
350גרם קורנפלקס ללא סוכר.
200 גר' שוקולד לבן.
250 גר' מחית נוגט אגוזי לוז (או אבקת נוגט - לה מוסיפים שמן קנולה ע"מ להמיסה למחית)
למילוי מוס קפה
2 מיכלי שמנת מתוקה
1 כף נס קפה
250 גר' שוקולד לבן
למילוי מוס שוקולד
2 מיכלי שמנת מתוקה
250 גר' שוקולד מריר
לציפוי
350 גר' שוקולד מריר
3 כפות שמן קנולה או צמחי כל שהוא.
אופן ההכנה
בסיס
טוחנים במעבד מזון את הקורנפלקס ממיסים את השוקולד הלבן מערבבים בתבנית את הכל עם מחית הנוגט ומקפיאים לכמה דקות.
מוציאים וחותכים לעיגולים קטניםבקוטר 1.5 ס"מ.
מוס קפה
מערבבים בשמנת מתוקה אחת 1 כף נס קפה ומוסיפים לשוקולד לבן לרחר שהומס
מקציפים את השמנת השניה ומוסיפים מכניסים לפריזר לכמה דקות.
מוס שוקולד
ממיסים את השוקולד ומערבבים עם 1 שמנת מתוקה
מקציפים את השמנת השניה ומכניסים לפריזר לכמה דקות.
ציפוי
להמיס את השוקולד לערבב אותו עם השמן ולפריזר לכמה דקות
לסיום
בעזרת מזלף בגודל המתאים לעיגולים יש למלא את הבסיס במוס שבחרתם ולטבול הפוך בציפוי.
מגיש:
מקור: מורן מבית יהושע
שתף את המתכון