חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק גזר חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מרק גזר חריף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן זית
1 בצל גדול קצוץ דק
4 שיני שום כתושות
2 כפות ג'ינג'ר טרי מגורד
1 כפית כמון
1 כפית זרעי כוסברה טחונים
1/4 כפית פלפל שאטה גרוס
750 גרם גזר חתוך גס
1 תפוח אדמה בינוני חתוך גס
1.5 ליטר ציר ירקות
1 כף דבש
2 כפות מיץ לימון או תפוז סחוט טרי
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
לחמם את שמן הזית בסיר, להוסיף את הבצל, השום, הג'ינג'ר, הכמון, הכוסברה, השאטה, הגזר ותפוחי האדמה לבשל על אש בינונית נמוכה תוך כדי ערבוב עד שהירקות מתרככים מעט (10 דקות)
להגביר את האש לבינונית להוסיף את ציר הירקות ולהביא לרתיחה, להנמיך שוב את האש ולכסות חלקית את הסיר ולבשל עד שתפוח האדמה נימוח. (כ - 30 דקות).
להוריד מהאש ולטחון באמצעות בלנדר יד או מעבד מזון.
להוסיף את הדבש ומיץ הלימון , לדלל במים לפי הצורך , לתקן תיבול עם מלח ופלפל ולהגיש.
מגיש: anatov
מקור:
שתף את המתכון