הוראות הכנה
מרכיבים
קילו מלפפונים קטנים מאוד שטופים ושלמים
בצל קצוץ
פלפל אדום [ שטה ] חריף ללא גרעינים קצוץ דק
כף וחצי מלח
חצי כוס סוכר חום
קורט כורכום
כפית גרעיני חרדל
כפית חזרת מוכנה
3 כפות חומץ הדרים
אופן ההכנה
מערבבים את הבצל המלח הפלפל אדום מכסים במים ומלח ומשרים לילה שלם
מסננים מניחים את המלפפונים בסיר מוסיפים את הסוכר הכורכום החרדל החזרת והחומץ
במידה ולא מספיקים הנוזלים להוסיף חומץ הדרים עד לכיסוי
מחממים עד נקודת רתיחה מצננים מעט מעבירים לצנצנות לשימור
לשימוש אחרי 48 שעות בתאבון
מגיש:
מקור: טיים מגזין
שתף את המתכון