הוראות הכנה
מרכיבים
1 קופסת תירס משומר
50 גר' מרגרינה פרווה
מעט פלפל לבן
כף וחצי אבקת מרק
1 כפית קמח
2 ביצים
אופן ההכנה
1. לסנן ולשטוף את התירס.
2. להכניס לסיר עם המרגרינה,פלפל לבן ומים עד לגובה 3/4 סיר.
3. לתת רתיחה להוסיף אבקת מרק, ולהנמיך את האש.
4. לערבב בחצי כוס מים בנפרד את הקמח להוסיף לכוס מעט מהמרק הרותח ולדאוג שלא
יהיו גושי קמח, לשפוך חזרה הכל למרק.
5. לבשל על אש נמוכה מכוסה כחצי שעה, מספר דקות לפני ההגשה לערבל בנפרד את
הבצים ולמזוג באיטיות למרק הרותח ובעזרת מזלג כל הזמן לערבב.
6. להמשיך לבשל על אש נמוכה כ- 3 דקות נוספות.
מגיש:
מקור: אין לי מושג
שתף את המתכון