חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


מרק תירס כמו שהסינים מכינים(עובדים זרים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא יכולתי להתאפק לאור הביקורות על המרק הסיני - ופניתי לעובד זר אצלנו שיכין מרק תירס ולהלן המתכון.
מרק תירס כמו שהסינים מכינים(עובדים זרים)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לא יכולתי להתאפק לאור הביקורות על המרק הסיני - ופניתי לעובד זר אצלנו שיכין מרק תירס ולהלן המתכון.
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גר חזה עוף חתוך קטן מאד
1 ביצה
2 כוסות תירס מקופסא
4 כוסות מרק צח(הם משתמשים תמיד במרק צח)
1/2 כפית מלח
1/2 כפיץ סוכר
1 כפית שמן שומשום
2 כפות קורנפלור
2 כפות מים
עלי כוסברה לקישוט-או פטרוזיליה- או עלי בצל ירוק
אופן ההכנה
(מערבבים הקורנפלור עם המים)
מערבבים את חלבון הביצה עם הבשר.
בסיר מרתיחים את המרק מוסיפים את התירס ושמן השומשום מרתיחים שוב ומוסיפים את
הקורנפלור המעורבב עם המים תוך כדי ערבוב מתמיד ומבשלים כדקה.
מוסיפים תוך ערבוב את הבשר הטבול בחלבון ומוסיפים את החלמון המלח והסוכר מערבבים ומבשלים עוד כ 2 דקות והמרק מוכן.
מגישים בעיטור הכוסברה/פטרוזיליה/בצל ירוק.
מגיש: gilai
מקור: עובד זר במלונאות אילת
שתף את המתכון