הוראות הכנה
מרכיבים
200 גר חזה עוף חתוך קטן מאד
1 ביצה
2 כוסות תירס מקופסא
4 כוסות מרק צח(הם משתמשים תמיד במרק צח)
1/2 כפית מלח
1/2 כפיץ סוכר
1 כפית שמן שומשום
2 כפות קורנפלור
2 כפות מים
עלי כוסברה לקישוט-או פטרוזיליה- או עלי בצל ירוק
אופן ההכנה
(מערבבים הקורנפלור עם המים)
מערבבים את חלבון הביצה עם הבשר.
בסיר מרתיחים את המרק מוסיפים את התירס ושמן השומשום מרתיחים שוב ומוסיפים את
הקורנפלור המעורבב עם המים תוך כדי ערבוב מתמיד ומבשלים כדקה.
מוסיפים תוך ערבוב את הבשר הטבול בחלבון ומוסיפים את החלמון המלח והסוכר מערבבים ומבשלים עוד כ 2 דקות והמרק מוכן.
מגישים בעיטור הכוסברה/פטרוזיליה/בצל ירוק.
מגיש:
מקור: עובד זר במלונאות אילת
שתף את המתכון