חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


נזיד עוף עשיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ להכין את כל המרכיבים למתכון זה מראש. ההודים נוהגים להוסיף צבע מאכל בבישול העוף כדי לתת לו צבע אדום חזק. br br
נזיד עוף עשיר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ להכין את כל המרכיבים למתכון זה מראש. ההודים נוהגים להוסיף צבע מאכל בבישול העוף כדי לתת לו צבע אדום חזק. br br
הוראות הכנה
מרכיבים
קוביה בגודל 1/2 2 ס"מ של ג'ינג'ר טרי ,חצי חתוך לרצועות דקות וחצי קצוץ דק.
1 כפית גרגרי פלפל
קורט אבקת כורכום
2 בצלים, קצוצים דק
2-3 פלפלים ירוקים חריפים
1 ½ כוס חלב קוקוס מקופסא
10-12 תפוחי אדמה צעירים
½ כפית זרעי חרדל
1 עלה קינמון או דפנה
2 שיני שום
5 ס"מ מקל קינמון
4 גרעיני הל
3 ציפורן
20 עלי קארי ירוק
800 גרם חזה עוף, ללא העור והעצמות
1 גזר, מקולף וחתוך לפרוסות
½ כוס אפונה טרייה או קפואה
¼ כפית גראם מסלה
אופן ההכנה
לגרוס ביחד את הג'ינג'ר הקצוץ (לשמור בצד את רצועות הג'ינג'ר), גרגרי הפלפל ומעט כורכום למשחה גסה ולא אחידה.
לערבב ביחד את הבצל והפלפל ירוק חריף.
לנקות היטב את תפוחי האדמה ולבשל אותם חלקית עם הקליפה בסיר עם מעט כורכום ומלח.
לחמם מחבת ולהוסיף את זרעי החרדל. כשזרעי החרדל משמיעים קולות פצפוץ להוסיף את עלה הקינמון/הדפנה. כשהעלה משנה את הצבע לחאקי להוסיף את השום הפרוס, מקל הקינמון ואת ההל. אחרי 20 שניות (לא לפספס כדי שלא יישרף) מוסיפים את ממרח הג'ינג'ר, ציפורן ועלי הקארי
להוסיף את חתיכות העוף ולטגן השמן המתובל כ 2-3 דקות (לא יותר מדי כדי שהעוף לא ייסגר).
להוסיף מלח לפי הטעם, את תפוחי האדמה, גזר ותערובת הבצל והפלפל הירוק. לבשל מכוסה כ 2 דקות.
להוסיף את חלב הקוקוס, ½ כוס מים, אפונה ואת רצועות הג'ינג'ר. לפזר גראם מסלה ולבשל עד שהעוף מוכן.
מגיש: קיבי
מקור: פיציריצי
שתף את המתכון