הוראות הכנה
מרכיבים
ביצים שבושלו ממראש
תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לשניים
1 בטטה גדולה מקולפת וחתוכה לשלושה חלקים
2 כוסות חיטה שטופה ומסוננת
בצל גדול קצוץ
2 שיני שום פרוסות
שמן ו ותבלינים: מלח אבקת מרק עוף . כף בהרט
2 כפות רסק עגבניות
בשר לחמין מס 8 חתוך לקוביות גדולות או בשר גולש עגל
מים לפי הצורך
אופן ההכנה
1. לטגן את הבצל עם השום להזהבה קלה
2. להוסיף את הבשר לטיגון קל את הבטטה ותפוחי האדמה מעל להוסיף את את החיטה
לערבב מעט להוסיף מים עד מעל הכל ותבלינים+רסק עגבניות. ולתת לזה להתבשל עד רתיחה .
מכניסת השבת לשים על הפלטה להוסיף את הביצים+מים נוספים לפי הצורך
נ.ב- ניתן להוסיף .שעועית חומה ולבנה. חומוס גרגרים שהושרו יום לפני כן במים.
ביחד או כל אחד לחוד בשקית "קוקיז" מחוררת
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון