חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פוליצ'ו (מאכל בשר אדום הודי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רצוי להגיש עם אורז
פוליצ'ו (מאכל בשר אדום הודי)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רצוי להגיש עם אורז
הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף שלם חתוך לקוביות קטנות
1/4 כוס שמן זית
3 בצלים
1 כף גדושה שום כתוש
1/4 כפית כורכום
1/4 כפית פלפל אדום חריף טחון
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כוס חומץ
3 פלפלים ירוקים
4 כפות רסק עגבניות.
אופן ההכנה
מטגנים את הבשר בסיר עם שמן הזית לתבל בכורכום,מלח ופלפל שחור.
במחבת עם שאר שמן הזית משחימים את הבצל.
מוסיפים את שאר התבלינים ומטגנים כ3 דקות.
את הכל שופכים לסיר עם הבשר מוסיפים את המים מערבבים מכסים ומרתיחים.
מיד עם הרתיחה מכבים את האש.
מגישים.
מגיש: gilai
מקור: הודי
שתף את המתכון