חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בייגלה עירקי
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בייגלה רך וטעים כמו לחם
בייגלה עירקי
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בייגלה רך וטעים כמו לחם
הוראות הכנה
מרכיבים
1 קוביית שמרים
1 כף סוכר
מים פושרים חצי כוס
-------------------
קילו קמח
2 כפות סוכר
חצי מרגרינה רכה(מחמאה)
חצי כוס שמן (רגיל)
1 כף מלח
2 כפות חוויג' של בייגלה
מים פושרים לפי הצורך
----------------------------
ביצה+שומשום להברשה
אופן ההכנה
1.בקערה קטנה מתפיחים את השמרים עם הסוכר והמים הפושרים
2. בקערה גדולה שמים את שאר חומרי הבצק
מערבבים עם השמרים וממשיכים ללוש בתוספת מים פושרים עד ליצירת הבצק
3. מכסים ומשאירים לתפיחה.
4.מרדדים לעלה בגובה ס"מ וחצי
5. בכוס או בטבעת חתוך גדולה, קורצים עיגולים
6.בכל עיגול לקרוץ עיגול בתוכו עם פקק של בקבוק
7.להבריש בביצה לטבול בשומשום
8.לחמם תנור טורבו מראש ל160 מעלות למשך רבע עד 20 דקות.
הערות:ניתן להקפיא בשקית סגורה
לזמן בלתי מוגבל ולהפשיר או לחמום קצר בתנור לא מאבד מטריותו
עצה טובה :בימי החורך הקרים הבצק לא תופח מהר, לוקחים מגבת נקייה טובלים במים, סוחטים ומכניסים למיקרוגל לשתי דקות חימום ושמים על קערה הבצק.
כשהמגבת מתקררת, חוזרים ומחממים.
מגיש: רותם דבי
מקור: בית אמא
שתף את המתכון