חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דניס בנייר כסף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דניס בנייר כסף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 פילה דניס (180-200 גרם כל אחד) עם העור
8 בצלים ירוקים
1 בצל קלוף וחתוך לשמיניות
1 בטטה קצוצה גס
8 שיני שום חצויות
1 פלפל צהוב חתוך לשמיניות
5 כפות רוטב סויה
2 כפות דבש
1 פלפל חריף טרי קצוץ דק
1 כף עלי טימין
רבע כוס יין לבן יבש
4 יריעות נייר אלומיניום בגודל 30 על 30 ס"מ
אופן ההכנה
1. עושים בכל פילה דניס שלושה חתכים אלכסוניים מקבילים מצד העור.
2. מניחים על כל יריעת אלומיניום רבע מהירקות.
3. מערבבים בקערה את הנוזלים (סויה, דבש, יין) ומוסיפים את הטימין והפלפל החריף. מברישים את נתחי הדג בתערובות ומוודאים שהיא חודרת גם לחתכים.
4. מניחים נתח פילה על כל ערימת ירקות וסוגרים את נייר האלומיניום כך שייצור מעין פעמון או טאבון קטן (ולא יהיה הדוק על הדג).
5. מניחים בתבנית אפייה גדולה ואופים 10-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
6. מגישים לכל סועד את פעמון נייר האלומניום ומסבירים שיש לפתוח בזהירות כי בפנים יש אדים חמים.
מגיש: m73
מקור:
שתף את המתכון