הוראות הכנה
מרכיבים
עוף מחולק לחלקים
2 ליטר מים
2 גבעולי סלרי פרוסים דק
בצל קצוץ דק
פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
3 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
מלח
פלפל שחור
4 טיפות רוטב טבאסקו
חצי כוס מיץ ליים או לימון
מלפפון פרוס
אופן ההכנה
מכניסים לסיר גדול את כל המכיבים להוציא מיץ הלימון והמלפפון מביאים לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כשעתיים מסירים מהאש מצננים מוצאים את העוף מפרידים מהעצם ומחזירים את בשר העוף חתוף לקוביות בינוניות למרק את העצמות משליחים
לפני הגשה מחממים את המרק מוסיפים את הלימון והמלפפון ומגישים
בתאבון
מגיש:
מקור: רותי קינן
שתף את המתכון