הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס זנגביל טרי מקולף וקצוץ.
2 כוסות מים.
1/4 כוס מיץ לימון
1/4 כוס סודה.
4 פלחי לימון
סירופ
1 כוס סוכר
1 כוס מים
אופן ההכנה
בסיר קטן להביא לרתיחה את הזנגביל עם המים.
להניח לקרור כ 20 דקות ולסנן - לזרוק את חתיכות הזנגביל שבמסנן.
בסיר לחמם את הסוכר עם המים עד רתיחה ולקרר.
לערבב את מיץ הזנגביל עם הסירופ להוסיף מיץ לימון.
למזוג לכוסות גבוהים ולעטר עם פלח לימון.
מגיש:
מקור: אנגלי
שתף את המתכון