חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל אטריות תאילנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אוכל מהיר ומשביע. ההכנה בהקפצה בווק.
תבשיל אטריות תאילנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אוכל מהיר ומשביע. ההכנה בהקפצה בווק.
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי חבילת אטריות נודלס תאילנדי
2 כפות סוכר חום
2 כפות רוטב סויה
2 שיני שום מעוכות
רבע כוס שמן
½ כפית חמאת בוטנים
קורט מלח
שלוש שיני שום
חצי כרוב
2 גזרים
כוס נבטים סיניים
2 בצלים ירוקים
כפית סוכר חום
3 כפות רוטב סויה
שמן לטיגון
חופן בוטנים לפיזור
אופן ההכנה
משרים את האטריות בקערה עם מים רותחים למשך 3 דקות, מסננים ומחזירים לקערה.
בינתיים מכינים את הרוטב: מערבבים 2 כפות סוכר, 2 כפות רוטב הסויה, 2 שיני שום, רבע כוס שמן, ½ כפית חמאת בוטנים וקורט מלח.
שופכים את הרוטב לקערת האטריות ומערבבים, עד שהרוטב נספג בכל האטריות.
חותכים את הכרוב ואת הגזר לרצועות ופורסים את הבצל.
מקפיצים בווק 3 שיני שום מעוכות, את הגזר, הכרוב, הבצל והנבטים.
מוסיפים כפית סוכר חום ו-3 כפות רוטב סויה, מוסיפים את האטריות, מקפיצים שתי דקות נוספות ומורידים מהאש.
מפזרים מעל בוטנים ומגישים חם.
מגיש: amitsur
מקור: חבר אורח
שתף את המתכון