הוראות הכנה
מרכיבים
8 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות קטנות
5 קישואים חתוכים לקוביות קטנות
חצי קילו בשר בקר חתוך לקוביות
בצל גדול קצוץ דק
4 כפות שמן
פלפל ירוק חריף קצוץ דק
חצי כפית פפריקה חריפה
מלח
פלפל שחור עפ"י הטעם
מיץ משני לימונים
כפית סוכר
אופן ההכנה
מאדים בסיר את העגבניות והקישואים, מוסיפים את הבצל ומערבבים היטב, מוסיפים את שאר החומרים ,חוץ מהלימון והסוכר. ממלאים את הסיר במים עד שלשת רבעי הסיר, מביאים לרתיחה , מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה. מוסיפים מיץ לימון והסוכר, מערבבים היטב ומבשלים כ 20 דקות נוספות.
מוזגים לקעריות הגשה ומגישים חם
בתאבון
מגיש:
מקור: סבתא נגיבה
שתף את המתכון