הוראות הכנה
מרכיבים
עוף מחולק- רצוי חלקים תחתונים לקמח בעדינות
בצל פרוס לחצאי טבעות
פלפלים אדומים וירוקים חתוכים לסרטים לא עבים מידי
עגבניות חתוכות לקוביות
פפריקה מתוקה וחריפה
מלח
פלפל
שמנת פרווה
אופן ההכנה
בסיר רחב ושטוח לטגן על מעט שמן את העוף המקומח עד שיזהיב. להוציא.
באותו סיר להזהיב את הבצל. להוסיף את יתר הירקות והעוף כולל המיצים שלו. להוסיף מים ולטבל בהרבה פפריקות (מידת החריפות לבחירה). להרתיח ולהוריד אש ולבשל מכוסה שעה וחצי בערך.
בחצי שעה אחרונה, אם יש הרבה נוזלים, להוריד מכסה כדי שהרוטב יצטמצם.
מגיש:
מקור: יעל. מאגר מתכונים דינמו-תיקונים שלי
שתף את המתכון