חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל פפריקש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל הונגרי ידוע. מידת החריפות ניתנת לבחירה ע"י כמויות הפפריקה החריפה ביחס למתוקה. brההונגרים מוסיפים שמנת מתוקה במקום פרווה - אך זה איננו כשר.
תבשיל פפריקש
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל הונגרי ידוע. מידת החריפות ניתנת לבחירה ע"י כמויות הפפריקה החריפה ביחס למתוקה. brההונגרים מוסיפים שמנת מתוקה במקום פרווה - אך זה איננו כשר.
הוראות הכנה
מרכיבים
עוף מחולק- רצוי חלקים תחתונים לקמח בעדינות
בצל פרוס לחצאי טבעות
פלפלים אדומים וירוקים חתוכים לסרטים לא עבים מידי
עגבניות חתוכות לקוביות
פפריקה מתוקה וחריפה
מלח
פלפל
שמנת פרווה
אופן ההכנה
בסיר רחב ושטוח לטגן על מעט שמן את העוף המקומח עד שיזהיב. להוציא.
באותו סיר להזהיב את הבצל. להוסיף את יתר הירקות והעוף כולל המיצים שלו. להוסיף מים ולטבל בהרבה פפריקות (מידת החריפות לבחירה). להרתיח ולהוריד אש ולבשל מכוסה שעה וחצי בערך.
בחצי שעה אחרונה, אם יש הרבה נוזלים, להוריד מכסה כדי שהרוטב יצטמצם.
מגיש: amitsur
מקור: יעל. מאגר מתכונים דינמו-תיקונים שלי
שתף את המתכון