הוראות הכנה
מרכיבים
2 דגים לבנים שלמים
1 בצל קצוץ
1 שן שום כתושה
1 כפית זנגוויל טרי וקצוץ
1 כפית קליפת לימון מגוררת
2 כפות מיץ לימון
1 כף רוטב סויה
1 כף שמן שומשום.
אופן ההכנה
בסכין חד,יוצרים 3 חתכים עמוקים בכל צד של הדג.מניחים על יריעת נייר אלומיניום גדולה.
מערבבים במעבד מזון בצל,שום,זנגביל,קליפת לימון,רוטב סויה ושמן שומשום.מעבדים עד שהתערובת חלקה.
מורחים את התערובת על הדגים משני הצדדים וכן בתוך הדגים.
עוטפים את הדגים בנייר אלומיניום,מהדקים היטב. מניחים את הדגים בתבנית אפייה ואופים במשך 30 דקות בחום 180 מעלות,או עד שהדגים אפויים.
מגיש:
מקור: בישול סיני
שתף את המתכון