הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפו"א (מבושלים בקליפתם)
3 ביצים קשות (חתוכות לקוביות)
1 כוס אפונה וגזר משומרים
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
500 ג' בשר עוף טחון
5 ביצים
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
½ כפית כורכום
1/3 כוס שמן חם.
אופן ההכנה
שמים בקערה את תפו"א מבושלים וחתוכים לחתיכות. מוסיפים את הביצים הקשות החתוכות.
מוסיפים את שאר המצרכים מתבלים ומערבבים היטב.
מעבירים הכל לתבנית משומנת, יוצקים למעלה את השמן החם.
אופים כ40- דקות בחום בינוני, עד שהתערובת משחימה.
מגיש:
מקור: משפחת גינת-כפר מסריק
שתף את המתכון