הוראות הכנה
מרכיבים
גרגרי תירס טרי משלושה קלחי תירס (שבושלו)
3 ביצים
3 כפות קמח
3 כפות עמילן תירס
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
1 כוס גבינת צ'דר מגוררת
רבע כוס שמן צמחי
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מערבבים את התירס עם הביצים בקערה גדולה. מוסיפים קמח, עמילן תירס, מלח ופלפל שחור ומערבבים היטב. מוסיפים את הבצל הירוק והגבינה ושוב מערבבים יחד. מחממים שמן במחבת רחבה. מטגנים בשמן החם את הלביבות כאשר כל לביבה נוצרת מכף אחת גדושה של התערובת אותה משטחים על המחבת. מזהיבים יםה משני הצדדים ומניחים על נייר סופג.
מגישים מייד.
מגיש:
מקור: שף מייקל סמית'
שתף את המתכון