הוראות הכנה
מרכיבים
1 אננס טרי, קלוף, ללא ליבה וחתוך לטבעות בעובי 1 ס"מ
2 בצלים סגולים פרוסים דק
3 כפות שמן זית
גרידה מקליפת לימון אחת
מיץ מלימון אחד
1 כוס עלי נענע טריים
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מברישים את האננס והבצל, בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל. צולים את האננס והבצל על גריל ביתי, גריל גז, או גריל פחמים, כחמש דקות מכל צד לקבלת פסי צלייה יפים. חותכים את האננס לרבעים וקוצצים את הבצל. מערבבים את האננס והבצל עם הנענע, מיץ הלימון וגרידת הלימון.
מגיש:
מקור: שף מייקל סמית'
שתף את המתכון