חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת סולת עם "קרם פרש" ,דבש וקינמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת סולת עם "קרם פרש" ,דבש וקינמון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לעוגת הסולת :
כוס קמח
חצי כוס סולת
2 ביצים
½ כוס סוכר
3/4 כוס שמן
3/4 כוס שמנת מתוקה
3 כפות שמנת חמוצה
לסירופ:
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
מיץ מלימון אחד
להגשה :
2 גבעי "קרם פרש"
כף דבש
קינמון
אופן ההכנה
לחמם את התנור ל-180 מעלות צלסיוס.
לערבב היטב את חומרי העוגה עד לקבלת תערובת אחידה. לשטח על תבנית בשכבה אחידה.
לאפות בתנור במשך 25 דקות עד הזהבה קלה .
מכינים את הסירופ ע"י הרתחת החומרים וערבוב עד המסת הסוכר ומצננים .
מוצאים את העוגה מהתנור, יוצקים מעט מהסירופ הקר, מכסים את העוגה עד ספיגת הנוזלים. חוזרים על הפעולה עד סיום כל הסירופ .
להגשה, חותכים פרוסת עוגה, מטפטפים מעט דבש, זורים קינמון ומעל כף "קרם פרש",
ומגישים.
בתאבון!
מגיש: עוזרד
מקור: הילטון לוס אנג'לס - טיים מגזין
שתף את המתכון