חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל קארי הודי(שוורמה הודו)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל הקארי מתאים לארוחת ערב מהנה. br אפשר להזמין זוג חברים ולהתענג יחד על תבשיל עם טעמים חדשים ואקזוטיים. br לא קשה להכין, ניתן להכין יום מראש ולחמם לפני ההגשה. התוצאה טעימה. brרצוי להגיש אותו עם אורז בסמתי מבושל, ואפשר גם עם טוסטים של לחם לבן.
תבשיל קארי הודי(שוורמה הודו)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל הקארי מתאים לארוחת ערב מהנה. br אפשר להזמין זוג חברים ולהתענג יחד על תבשיל עם טעמים חדשים ואקזוטיים. br לא קשה להכין, ניתן להכין יום מראש ולחמם לפני ההגשה. התוצאה טעימה. brרצוי להגיש אותו עם אורז בסמתי מבושל, ואפשר גם עם טוסטים של לחם לבן.
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם בשר שוורמה נקבה טרי
2 כפות שמן רגיל
1 בצל גדול, קצוץ גס
4 שיני שום, פרוסות
1 כפית מלח בישול
פלפל שחור לפי הטעם
2 כפיות אבקת קארי
3 כפות רוטב לתיבול בטעם קארי של קנור
חצי כפית שטוחה שבבי צ'ילי חריף (אם רוצים)
2 בטטות בינוניות (200 גרם), קלופות וחתוכות לקוביות
1 קופסה חלב קוקוס (400 מ"ל)
1 כוס אפונה ירוקה קפואה
2 כפות כוסברה קצוצה (אם רוצים)
אופן ההכנה
שוטפים את הבשר ומייבשים אותו. חותכים לחתיכות בגודל בינוני, כמו לגולאש. אפשר לבקש את הקצב לעשות זאת.
מחממים את השמן בסיר רחב ומטגנים את הבצל והשום על אש בינונית במשך 5 דקות, רק עד שהבצל יתחיל להתרכך.
מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים גם אותן מספר דקות עד שיזהיבו מכל הצדדים.
מוסיפים את המלח, הפלפל, אבקת הקארי, רוטב תיבול הקארי והצ'ילי. מטגנים יחד מספר דקות כדי שהבשר יספוג את התיבול.
מוסיפים את קוביות הבטטות.יוצקים פנימה את חלב הקוקוס. מערבבים ומביאים לרתיחה. מקטינים את הלהבה ומבשלים 40 עד 50 דקות. טועמים ומתקנים את התיבול. הרוטב צריך להיות פיקנטי. חמש דקות לפני גמר הבישול מוסיפים את האפונה.
בינתיים מכינים אורז בסמתי. מגישים את הבשר והרוטב על פני האורז ומקשטים בכוסברה (אם רוצים).
מגיש: קיבי
מקור: פיציריצי
שתף את המתכון