הוראות הכנה
מרכיבים
210 גר' אבקת סוכר
70 גר' שקדים טחונים
75 גר' קמח
1/2 כפית אבקת אפייה (5 גר')
5 חלבונים
110 גר' חמאה מומסת
45 מ"ל רום
1. מקל וניל או כפית תמצית וניל טהור
אופן ההכנה
מערבבים אבקת סוכר, שקדים טחונים, קמח ואבקת אפייה.
מוסיפים חלבונים,חמאה מומסת, רום ווניל.
מערבבים לתערובת אחידה, מצננים היטב במקרר.
מחממים את תנור האפיה ל-175 מעלות צלסיוס.
מזלפים לתבנית "פיננסייר", אופים כ-10 דקות בחום של 175 מעלות.
מגיש:
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון