חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רצועות בקר מוקפצות בסלרי ובשומשום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רצועות בקר מוקפצות בסלרי ובשומשום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם סינטה, חתוכה לרצועות דקות
1 בצל קצוץ
1 פלפל אדום חתוך לקוביות קטנות
6 גבעולי סלרי קצוצים
3 כפות שומשום
שמן לטיגון
למשרה:
4 כפות יין לבן
4 כפות שמן
3 כפות רוטב סויה
1 כף קורנפלור
1 כף סוכר חום
½ כפית פלפל צ'ילי גרוס
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
1. מערבבים בקערה את כל חומרי המשרה. משרים את רצועות הסינטה למשך 30 דקות.
2. מחממים מעט שמן בווק או במחבת ברזל גדולה וכבדה. מטגנים את רצועות הבשר תוך כדי ערבוב עד שהוא משנה את צבעו. מעבירים לקערה בעזרת כף מחוררת.
3. מטגנים את הבצל עד שמזהיב. מוסיפים את קוביות הפלפל ומטגנים כ- 5 דקות נוספות. מוסיפים את הסלרי ומטגנים כ- 5 דקות נוספות. מוסיפים את השומשום ומטגנים כ-2 דקות נוספות. מוסיפים את הבשר, יוצקים את נוזלי המשרה, מבשלים כ- 5 דקות נוספות ומגישים מיד.
מגיש: m73
מקור: מועצת הירקות
שתף את המתכון