חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


גלילי שניצל ממולאים כבד מטוגן ברוטב פסטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה מהסרטים...מצריכה דיוק וזמן אבל התוצאה מדהימה. ניתן להשתמש גם בתור מנה ראשונה
גלילי שניצל ממולאים כבד מטוגן ברוטב פסטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה מהסרטים...מצריכה דיוק וזמן אבל התוצאה מדהימה. ניתן להשתמש גם בתור מנה ראשונה
הוראות הכנה
מרכיבים
לרוטב פסטו:
3 צרורות עלי בזיליקום טריים
100 גרם צנוברים
5 שיני שום
1/2 כפית מלח
מעט שמן זית
למילוי:
8 כבדי עוף
מלח
מרגרינה לטיגון
לשניצלים:
4 נתחי חזה עוף
8 עגבניות מיובשות
16 חצאי אגוזי מלך
לטיגון:
2 ביצים
1 כוס פירורי לחם
1 כפית גדושה אבקת מרק עוף
מרגרינה לטיגון
אופן ההכנה
1. מכניסים למעבד מזון את כל חומרי רוטב הפסטו מלבד השמן. את השמן מוסיפים בזרזיף דק, עד לקבלת משחה חלקה.
2. ממליחים את הכבדים וקולים אותם בגריל עד שהם מבהירים מכל הצדדים.
3. מטגנים במחבת את הכבדים עם מרגרינה עד שהם משחימים.
4. משטחים את השניצלים, חותכים אותם לשני פסים ארוכים ועל כל פס מורחים מרוטב הפסטו.
5. מניחים בקצה כל רצועת שניצל חתיכת עגבניה מיובשת ועליה 2 חצאי אגוז מלך ועליהם חתיכת כבד מטוגן ומגלגלים.
6. טורפים את הביצים בצלחת עמוקה ורחבה, מגלגלים את גלילי השניצל הממולאים בבלילת הביצים.
7. בצלחת נפרדת מערבבים את פירורי הלחם ואבקת מרק העוף ומגלגלים בהם את השניצלים.
8. מטגנים את גלילי השניצלים במרגרינה על אש בינונית, עד להזהבה.
מגישים עם רוטב הפסטו.
מגיש: אבייקר
מקור: אסנת לסטר
שתף את המתכון