הוראות הכנה
מרכיבים
לרוטב פסטו:
3 צרורות עלי בזיליקום טריים
100 גרם צנוברים
5 שיני שום
1/2 כפית מלח
מעט שמן זית
למילוי:
8 כבדי עוף
מלח
מרגרינה לטיגון
לשניצלים:
4 נתחי חזה עוף
8 עגבניות מיובשות
16 חצאי אגוזי מלך
לטיגון:
2 ביצים
1 כוס פירורי לחם
1 כפית גדושה אבקת מרק עוף
מרגרינה לטיגון
אופן ההכנה
1. מכניסים למעבד מזון את כל חומרי רוטב הפסטו מלבד השמן. את השמן מוסיפים בזרזיף דק, עד לקבלת משחה חלקה.
2. ממליחים את הכבדים וקולים אותם בגריל עד שהם מבהירים מכל הצדדים.
3. מטגנים במחבת את הכבדים עם מרגרינה עד שהם משחימים.
4. משטחים את השניצלים, חותכים אותם לשני פסים ארוכים ועל כל פס מורחים מרוטב הפסטו.
5. מניחים בקצה כל רצועת שניצל חתיכת עגבניה מיובשת ועליה 2 חצאי אגוז מלך ועליהם חתיכת כבד מטוגן ומגלגלים.
6. טורפים את הביצים בצלחת עמוקה ורחבה, מגלגלים את גלילי השניצל הממולאים בבלילת הביצים.
7. בצלחת נפרדת מערבבים את פירורי הלחם ואבקת מרק העוף ומגלגלים בהם את השניצלים.
8. מטגנים את גלילי השניצלים במרגרינה על אש בינונית, עד להזהבה.
מגישים עם רוטב הפסטו.
מגיש:
מקור: אסנת לסטר
שתף את המתכון