הוראות הכנה
מרכיבים
2 חבילות ביסקוויטים
1. אינסטינט פודינג וניל
1. שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
2. סוכר וניל
4. כפות סוכר
1. כפית תמצית וניל
2. גבינה לבנה 9%
1 שמנת חמוצה
1. ג'לי בטעם תות (להכין לפי ההוראות אחרי שסיימנו להכין את העוגה)
אופן ההכנה
להקציף את השמנת מתוקה לקצף יציב.להוסיף את הסוכר, סוכר הוניל, אינסטנט פודינג
והחלב ולהמשיך להקציף כ- 10 דקות.
אח"כ להוסיף את השמנת חמוצה והגבינה ולערבב בכף.
במגש חד פעמי לסדר את הביסקוויטים, כשהם טבולים בחלב ולשפוך עליהם את תערובת הגבינה שהכנו.
להניח עוד שכבה של ביסקוויטים ולצקת שנית מן המילוי. להניח עוד שכבה נוספת של ביסקוויטים ולשפוך מעליהם את ג'לי התות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון