הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם צנוניות קטנות קטנות
1 כפית מלח
לרוטב
2 כפות רוטב סויה
4 כפות חומץ
2 כפיות סוכר
1/4 כפית מלח
1 שן שום כתושה
אופן ההכנה
שוטפים את הצנוניות היטב וקוטמים את הקצוות.
מניחים על קרש חיתוך ובעזרת החלק הכבד של הסכין מכים בכל צנונית עד שתבקע אולם לא תשבר לשניים.
בוזקים מעל הצנוניות את המלח ומניחים ל 10 דקות.
מכינים את הרוטב ע"י ערבוב של כל המרכיבים.
שוטפים היטב את הצנוניות מהמלח.
שמים בקערית ושופכים את הרוטב מלמעלה.
מגיש:
מקור: אהרוני
שתף את המתכון