חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף הונגרי בפפריקה ואטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למי שמערבב בשר וחלב, יוכל למצוא כאן שילוב מעניין של שמנת עם עגבניות, brעוף וגם אטריות. מנה משביעה ומעניינת במיוחד.
עוף הונגרי בפפריקה ואטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למי שמערבב בשר וחלב, יוכל למצוא כאן שילוב מעניין של שמנת עם עגבניות, brעוף וגם אטריות. מנה משביעה ומעניינת במיוחד.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות מרגרינה
2 כפות שמן
1/4 כוס בצל קצוץ
1 שום כתושה
2 כפות פפריקה מתוקה
1/2 1 כוסות עגבניות קצוצות ורכות (אפשר לשים גם קופסאת שימורים)
1/4 1 כוסות מרק עוף
6 נתחי חזה עוף, או כרעיים (אני מעדיפה את הכרעיים המופרדות)
1/3 כוס קמח
1/3 כוס שמנת מתוקה
1/2 כוס שמנת מתוקה
1 כף יין לבן יבש
מלח, פלפל
350 גרם אטריות ביצים רחבות מבושלות אל-דנטה
אופן ההכנה
לטגן את הבצל במחבת גדולה עד לשקיפות במרגרינה ובשמן.
להוסיף את השום, הפפריקה, העגבניות ומרק העוף, ולבשל כ-10 דקות.
מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את העוף. מבשלים כ-30 דקות או יותר, עד שהעוף רך.
מוציאים את העוף מתוך הסיר לצלחת ומניחים בצד.
מערבבים בקערית את הקמח עם השמנת ויוצקים לתוך המחבת. מבשלים כ-10 דקות, עד שהתערובת מסמיכה.
להוסיף את השמנת, היין והתבלינים, לערבב, אך לא להביא לידי רתיחה.
לכבות את האש.
את האטריות המוכנות להניח בתבנית האפייה, מעליהן לסדר את העוף, ואת הרוטב מהמחבת לצקת על הכל.
לאפות בתנור כ-40 דקות בחום בינוני.
מגיש: kalla
מקור:
שתף את המתכון