הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות שמן
2 בצלים קצוצים
4 שיני שום קצוצות
סלסלת פטריות שמפיניון חתוכות
סלסלת פטריות פורטבלו חתוכות
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן כוסברה קצוצה
חופן בזיליקום קצוץ
מלח, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
במחבת עמוקה מטגנים את הבצל בשמן עד שהוא הופך להיות שקוף.
מוסיפים את השום ומערבבים לכדקה.
מוסיפים את הפטריות החתוכות ומאדים כמספר דקות
מוסיפים את כל הירוקים, מתבלים ומגישים.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון