הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח
2 ביצים
2 כפות סוכר
1/3 מרגרינה
מעט מלח
50 גרם שמרים
מים לפי הצורך (כ- שלוש כוסות)
אופן ההכנה
להכניס את כל המצרכים לקערה אחת, ללוש עד ליצירת בצק אחיד ודביק. לאחר מכן עליכם לפזר מעט קמח על הבצק ולכסותו בניילון ניצמד ולתת לו 'לנוח'- 60 דק'. בחלוף השעה , כאשר הבצק כבר תפח עליכם לחלק את הבצק לשלושה חלקים ולרדדם לעובי של כ-2 ס'מ. כעט חתכו את הבצק לפי הגודל הרצוי (רצועות ה"חם- חם") המתינו 5 דקות. טגנו את הרצועות בשמן עמוק עד להגעת הבצק לצבע זהוב. לפני ההגשה רצוי למרוח בדבש.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון