הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק'ג קמח
ביצה אחת
כפית מלח
כפית סוכר
50 גרם שמרים
מים לפי הצורך (בין 4-5 כוסות)
אופן ההכנה
להכניס את כל המצרכים חוץ מהביצה לקערה, ללוש אותם עד לקבלת בצק אחיד ודביק. לאחר מכן הוסיפו את הביצה ולושו שוב את הבצק. פזרו קמח מעל הבצק ועטפו אותו בניילון ניצמד והניחו אותו בצד כ- 60 דק'. הרטיבו את הידיים במים או בשמן, קחו את הבצק והכינו כדור (גודל: קצת פחות מכדור טניס) חוררו את הפנים כך שהצורה תשנה מכדור לחישוק מייד לאחר הפעולה הכניסו את התוצר לסיר עם שמן עמוק. כך תעשו לכול "ספינג'" ו"ספינג'"...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון