הוראות הכנה
מרכיבים
5-6 חזה של עוף
שמן לטיגון קל(בתרסיס שמן)
מלח
כף פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה
אופן ההכנה
לחתוך את חזה העוף לקוביות גדולות
להמליח ולתבל בפפריקות(לעסות עם שתי הידיים)
לחמם מחבת גדולה לשמן בשכבה דקה להביא לחימום גבוה ולטגן עד שנהיה...בערך 5-7 דקות
ניתן להוסיף עוד תיבולים למי שאוהב:אבקת שום. או תבלין גריל לעוף..אבקת מרק כל אחד וטעמו
לשים בצלחת עם ירקות או בפיתה.....
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון