חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חסה עם אגוזי מלך מטוגנים בניחוח שום עם רוטב וינאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המיוחד בסלט החסה הוא תוספת האגוזים המטוגנים באבקת שום ורוטב מיוחד במינו.
סלט חסה עם אגוזי מלך מטוגנים בניחוח שום עם רוטב וינאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המיוחד בסלט החסה הוא תוספת האגוזים המטוגנים באבקת שום ורוטב מיוחד במינו.
הוראות הכנה
מרכיבים
חסה, ניתן להשתמש בעלי חסה מוכנים לסלט
חצי כוס (או כוס, תלוי בכמות) אגוזי מלך
שמן
אבקת שום
מלח
חומץ
מיץ לימון
חרדל
פלפל שחור גרוס
פפריקה מתוקה
סוכר
שמיר
אופן ההכנה
לרוטב: מנערים בצנצנת או בוחשים היטב בקערה
2 כפות חומץ, 2 כפות מיץ לימון, רבע כפית חרדל, חצי כפית מלח, רבע כפית אבקת פלפל שחור, רבע כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית סוכר, כף שמיר קצוץ, חצי כוס שמן (אפשר שמן סלט רגיל או שמן זית לאוהבים את הניחוח)
מטגנים את האגוזים -קצוצים קלות- מספר דקות במחבת טפלון שבו יצקתם שתי כפות שמן עם קורט מלח ואבקת שום, לפי הטעם (חצי כפית)
מסדרים את עלי החסה הקצוצים בקערה ולפני ההגשה יוצקים עליהם את הרוטב ומיד עם ההגשה מערבבים את האגוזים הקלויים.
מגיש: חייםנוי
מקור: שף אוסטרי
שתף את המתכון