הוראות הכנה
מרכיבים
חסה, ניתן להשתמש בעלי חסה מוכנים לסלט
חצי כוס (או כוס, תלוי בכמות) אגוזי מלך
שמן
אבקת שום
מלח
חומץ
מיץ לימון
חרדל
פלפל שחור גרוס
פפריקה מתוקה
סוכר
שמיר
אופן ההכנה
לרוטב: מנערים בצנצנת או בוחשים היטב בקערה
2 כפות חומץ, 2 כפות מיץ לימון, רבע כפית חרדל, חצי כפית מלח, רבע כפית אבקת פלפל שחור, רבע כפית פפריקה מתוקה, חצי כפית סוכר, כף שמיר קצוץ, חצי כוס שמן (אפשר שמן סלט רגיל או שמן זית לאוהבים את הניחוח)
מטגנים את האגוזים -קצוצים קלות- מספר דקות במחבת טפלון שבו יצקתם שתי כפות שמן עם קורט מלח ואבקת שום, לפי הטעם (חצי כפית)
מסדרים את עלי החסה הקצוצים בקערה ולפני ההגשה יוצקים עליהם את הרוטב ומיד עם ההגשה מערבבים את האגוזים הקלויים.
מגיש:
מקור: שף אוסטרי
שתף את המתכון