הוראות הכנה
מרכיבים
חבילת חמאה רגילה לאפיה (לא מלוחה)
כוס ורבע סוכר
3 ביצים
גביע שמנת חמוצה
2 כוסות קמח תופח
צימוקים, שקית של 50 גרם
3 כפות ברנדי
וניל לאפיה, כפית
אופן ההכנה
משרים את הצימוקים בברנדי.
מכינים בצק מכל החומרים( החמאה צריכה להיות רכה ונוחה לעיבוד).
מוסיפים את הצימוקים שהיו שרויים בברנדי (ככל שיותר זמן -עדיף )
אופים בתבנית צרה בחום בינוני כ-40 דקות או עד שהיא משחימה ונעיצת קיסם יוצאת יבשה
מגיש:
מקור: אוסטרי
שתף את המתכון