חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פראפלה מוקפץ בתבלינים ושמן זית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת נהדרת גם ללא רוטב. brמומלץ בחום.
פראפלה מוקפץ בתבלינים ושמן זית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תוספת נהדרת גם ללא רוטב. brמומלץ בחום.
הוראות הכנה
מרכיבים
1-שקית פראפלה {אני מעדיפה אסם}
1-בצל קצוץ
1-שן שום קצוץ
6-כפות שמן זית
קורט -מלח
1/4-כפית פלפל שחור טחון
1/2-כפית פפריקה מתוקה
קורט- אורגנו יבש
אופן ההכנה
לבשל את הפסטה בישול רגיל בתוספת מלח{לפי הוראות היצרן} ולסנן.
לצקת שמן בווק מחומם ולטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את השום והפסטה..להנמיך את האש,להוסיף את התבלינים ולהקפיץ 2-דקות נוספות.
הערה..לפני הוספת מלח לטעום{הפסטה מבושלת כבר במלח}.
תוספת טעימה לכל מנת בשר/עוף.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון