חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגת גבינה ופרג בציפוי תפוחים שחומים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת גבינה ופרג בציפוי תפוחים שחומים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לטורט:
4 ביצים מופרדות
80 גרם סוכר
½1 כפות שמן חמניות
80 גרם זרעי פרג, טחונים טרי
40 גרם קמח תופח
למלית גבינה:
450 גרם גבינה לבנה קלה
4 ביצים שלמות
½1 גביעים שמנת חמוצה
150 גרם סוכר
50 גרם קמח
מעט תמצית וניל
לקישוט:
1 תפוח ירוק פרוס לרוחבו דק מאוד עם הליבה
סוכר חום דמררה
אופן ההכנה
1. מחחמים תנור ל-180 מעלות.
2. בקערת מיקסר מקציפים חלבונים וסוכר עד לקבלת קצף מבריק וגמיש.
3. בקערה נפרדת מערבבים קמח תופח ופרג. בקערה נוספת טורפים חלמונים ושמן כ-2 דקות עד שהתערובת בהירה ואוורירית.
4. מקפלים לקצף החלבונים את תערובת הקמח ואת תערובת החלמונים ויוצקים לכל תבנית 2 כפות תערובת. בעזרת גב הכף מורחים שכבה דקה עם דפנות הרינג.
5. אופים 25-30 דקות, מוציאים ומורידים את חום התנור ל-160 מעלות.
6. בקערת מיקסר מערבלים את כל חומרי מלית הגבינה למעט הקמח. מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבל עד לקבלת מסה אחידה.
7. יוצקים את תערובת הגבינה לטבעות עד 3/4 מגובה הדפנות ואופים כ-30 דקות. מרכז העוגה צריך להיות רוטט. מקררים למשך הלילה.
8. מחממים תנור ל-200 מעלות.
9. מסדרים את פרוסות התפוחים בתבנית, בוזקים סוכר חום ואופים כ-8 דקות לקבלת ציפוי קרמלי. מסדרים פרוסת תפוח מקורמלת על העוגה. משחררים מהטבעת ומגישים.
מגיש: יוסף ל
מקור: קרין גורן
שתף את המתכון