הוראות הכנה
מרכיבים
2 ראשי אננס טריים
4 בננות לא בשלות מדי
שיפודי עץ
חמאה
דבש
גבינת חלומי חתוכה לקוביות
אופן ההכנה
1. מקלפים את הבננות ופורסים אותן לעיגולים עבים.
2. מקלפים את האננס. מסירים את הקליפה בזהירות כדי לא לאבד מן הפרי וחותכים לקוביות.
3. על שיפודי העץ משפדים עיגולי בננה, קוביות אננס וקוביות גבינת חלומי לסירוגין וצולים על האש דקה עד שתיים.
מגישים חם.
מגיש:
מקור: השף אומברטו טוקס ממסעדת קאזה דו ברזיל באילת
שתף את המתכון