חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף בנוסח תאילנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה קלה להכנה וטעימה. עם הגשה יפה וקישוט באננס ושקדים - הופכת להיות מנה חגיגית.
עוף בנוסח תאילנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה קלה להכנה וטעימה. עם הגשה יפה וקישוט באננס ושקדים - הופכת להיות מנה חגיגית.
הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם חזה עוף/הודו חתוך לקוביות קטנות (כ-2 כוסות)
3 כפות שמן "מזולה"(או שמן זית)
½ כוס פטריות טריות חתוכות לקוביות
½ כוס פלפל אדום חתוך לקוביות
½ כוס שעועית ירוקה חתוכה לקטעים קצרים
½ כוס נבטים
½ כוס קוביות אננס
½ כוס שקדים קלופים מטוגנים
4 יח' תיבולית "תאילנדי" של "קנור"
1 כף רוטב סויה
אופן ההכנה
להניח 2 תיבוליות בקערה, להוסיף ¼ כוס מים רותחים וכף שמן. לערבב עד המסת התיבוליות להוסיף את קוביות העוף לערבב ולהשהות 1 שעה.
לחמם במחבת ווק את יתרת השמן, להוסיף את הירקות ולאדות בהקפצה , על אש גדולה , כ- 2
דקות. להוסיף את העוף ולהמשיך לאדות עוד 2-3 דקות.להוסיף 2 תיבוליות ואת רוטב הסויה לערבב עד המסה.
להוציא לכלי הגשה, לפזר מעל את האננס והשקדים המטוגנים ולהגיש מיד.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: מתכוני קנור
שתף את המתכון