הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם חזה עוף/הודו חתוך לקוביות קטנות (כ-2 כוסות)
3 כפות שמן "מזולה"(או שמן זית)
½ כוס פטריות טריות חתוכות לקוביות
½ כוס פלפל אדום חתוך לקוביות
½ כוס שעועית ירוקה חתוכה לקטעים קצרים
½ כוס נבטים
½ כוס קוביות אננס
½ כוס שקדים קלופים מטוגנים
4 יח' תיבולית "תאילנדי" של "קנור"
1 כף רוטב סויה
אופן ההכנה
להניח 2 תיבוליות בקערה, להוסיף ¼ כוס מים רותחים וכף שמן. לערבב עד המסת התיבוליות להוסיף את קוביות העוף לערבב ולהשהות 1 שעה.
לחמם במחבת ווק את יתרת השמן, להוסיף את הירקות ולאדות בהקפצה , על אש גדולה , כ- 2
דקות. להוסיף את העוף ולהמשיך לאדות עוד 2-3 דקות.להוסיף 2 תיבוליות ואת רוטב הסויה לערבב עד המסה.
להוציא לכלי הגשה, לפזר מעל את האננס והשקדים המטוגנים ולהגיש מיד.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: מתכוני קנור
שתף את המתכון