הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח לבן
1 מרגרינה בלו-בנד
1 כוס סוכר לבן
2 חלמונים
½ כפית אבקת אפיה
2 כפות מיץ לימון
4 כפות מיץ תפוזים
2 כפות ברנדי
אופן ההכנה
לשים את כל חומר הבצק לעיסה אחידה.
מניחים שעה במקרר.
מעבדים שוב, מרדדים ויוצרים עיגולים.
ממלאים במלית הרצויה -
המיוחדים שלי - ממרח חלבה, ממרח שוקולד, או קוביית שוקולד במקומה,
או ממרח תמרים עם שוקולד.
אופים בחום בינוני בתנור אשר חומם מראש, עד שיזהיב.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
וחג שמח
מגיש:
מקור: אמא (שושי)
שתף את המתכון