חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אוזני המן מעולות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אוזני המן ש"חבל על הזמן" brבצק עדין ופריך, עם טעם מעודן של לימון ותפוז. brאת המילוי תקבעו אתם כיד הדמיון. brאצלי הולך בעיקר ממרח חלבה, שוקולד או תמרים
אוזני המן מעולות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אוזני המן ש"חבל על הזמן" brבצק עדין ופריך, עם טעם מעודן של לימון ותפוז. brאת המילוי תקבעו אתם כיד הדמיון. brאצלי הולך בעיקר ממרח חלבה, שוקולד או תמרים
הוראות הכנה
מרכיבים
3 כוסות קמח לבן
1 מרגרינה בלו-בנד
1 כוס סוכר לבן
2 חלמונים
½ כפית אבקת אפיה
2 כפות מיץ לימון
4 כפות מיץ תפוזים
2 כפות ברנדי
אופן ההכנה
לשים את כל חומר הבצק לעיסה אחידה.
מניחים שעה במקרר.
מעבדים שוב, מרדדים ויוצרים עיגולים.
ממלאים במלית הרצויה -
המיוחדים שלי - ממרח חלבה, ממרח שוקולד, או קוביית שוקולד במקומה,
או ממרח תמרים עם שוקולד.
אופים בחום בינוני בתנור אשר חומם מראש, עד שיזהיב.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
וחג שמח
מגיש: kalla
מקור: אמא (שושי)
שתף את המתכון