הוראות הכנה
מרכיבים
עגבניות שרי
עגבניות בינוניות חתוכות לרבעים
עלי רוקט טריים קרועים
צנוברים קלויים
לרוטב:
½ כוס שמן זית
¼ כוס שמן
¼ כוס חומץ בלסמי
¼ כוס חומץ יין אדום
כפי גדושה סוכר
מלח ופלפל לפי הטעם
שן שום כתושה
כפית גדושה חרדל דיז'ון
אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי הרוטב
מכניסים לקערה את שני מיני העגבניות (אפשר לחצות גם את עגבניות השרי), ואת עלי הרוקט.
יוצקים למעלה את הרוטב, מקפיצים ומפזרים צנוברים.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן-!
מגיש:
מקור: גורמה
שתף את המתכון