הוראות הכנה
מרכיבים
2 פלפלים אדומים קטנים או גמבות,
2 פלפלים ירוקים קטנים,
2 גבעולי סלרי עלים (אם רוצים)
150-100 גרם גבינה צהובה,
12-10 עלי חסה מנוקים,
200 גרם תירס משומר.
תחמיץ סלט פשוט:
2 כפות חומץ או מיץ לימון,
מלח ופלפל,
כוס שמן.
אופן ההכנה
חותכים את הפלפלים והסלרי והגבינה הצהובה לרצועות דקות ואחר כך לקוביות קטנות, את החסה חותכים לרצועות. מסננים את התירס מן הנוזלים, מכינים את התחמיץ, טועמים כדי לתקן את התיבול,(אפשר להוסיף זיתים שחורים או טונה).מגישים מיד, אפשר להכין את הסלט שעה או שעתיים מראש ולשמור אותו במקרר אולם את עלי החסה רצוי להוסיף ממש לפני ההגשה.
מגיש:
מקור: מאגר מתכוני סלטים
שתף את המתכון