הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם שוקולד מריר
230 גרם חמאה
10 חלמונים
110 גרם סוכר
110 גרם קמח
אופן ההכנה
מדליקים תנור לחום גבוה (220)
ממיסים את השוקולד והחמאה בסיר כפול.
מקציפים את החלמונים עם הסוכר
שופכים את תערובת השוקולד אל החלמונים ומערבבים.
מוסיפים את הקמח
מורחים קעריות אישיות חסינות אש במעט חמאה.
ממלאים את הקעריות בתערובת
מכניסים לתנור המחומם ל-10 דקות.
הצעות הגשה:
הופכים את הקעריות לתוך צלחות הגשה.
ניתן להגיש עם קרם וניל, קרם פיסטוק, או אפילו עם גלידת וניל משובחת.
בה-נ-א-ה!
מגיש:
מקור: גורמה
שתף את המתכון