הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
1 שמנת חמוצה
1 מרגרינה בטעם חמאה
350 גרם קמח תופח
למלית:
שקית ברוקולי קפוא (400 גרם), מופשר, סחוט וקצוץ
120 גרם גבינה צהובה מגורדת
400 גרם פטריות קצוצות (במרשם צוין משומרות, אני לא מחליפה את הטריות)
125 גרם גבינה צהובה
4 ביצים
1 שמנת מתוקה
½ כוס חלב
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה
מכניסים את חומרי הבצק למעבד מזון ומעבדים לבצק. צרים 2 כדורים ומכניסים למקרר לכשעה.(במתכון זה יש צורך רק בחצי מהכמות, לכן את הכדור השני ניתן להקפיא)
שוטחים את הבצק על תבנית עגולה (26), מפזרים למעלה את הברוקולי, 120 גרם גבינה צהובה, פטריות ושוב גבינה צהובה.
מערבלים ביחד את הביצים, השמנת, החלב, המלח והפלפל, ויוצקים מעל הפשטידה.
אופים כשעה בתנור שחומם מראש לחום בינוני.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש:
מקור: גורמה
שתף את המתכון